Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som katten

Det är som katten
att så här på natten
är det svårt få fatt en
redig tanke om skatten
får ta ett glas "vatten "
så man blir i hatten
så här på natten
det är som katten.




Bunden vers (Rim) av Rubus VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-02 04:13



Bookmark and Share


  Stay Golden
fin en
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP