Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan av is

Du iakttar dig själv
Din spegelbild
dansar på min hud

Min kropp är av is

Du kan krossa mig med ett slag
Men du rör mig stilla
Lägger mina sköra händer kring din brinnande hals

Kan du känna hur jag rinner nerför din nacke
Längs dina armar
Hänger mig fast vid dina fingertoppar tills jag faller
Exploderar när betongen under våra fötter tar emot mig

Kan du känna dina skor fyllas av vatten




Fri vers av Emma-Lee
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-18 18:42



Bookmark and Share


  Fred Linz
Mycket vacker
2016-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
smältande hetta
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee