Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en bild av dig

Din varma känsla får mig att brinna
Låter mig förtäras i dina mörka ögon
Av ditt hjärtas uppehälle
Du är min månskens natt
Ser ut över stad och strand
Ligger en lapp i din hand
Och många kulturers atmosfär
Dom sveper sig runt
Ytan ligger lugn
Stannar här en stund
Fortsätter och försvinner iväg
På långa vägars ödes ö
Bara om vi vistas här
Och om nu är allt vi är
Du gör mig så kär




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 13:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child