Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort


ekokammarkropp

Som ett symptom av tomhet,
har kroppen blivit en ekokammare.
De egna tankarna genljuder
från topp till tå maler den inre rösten orden
fram och tillbaka.

Likt en strandlinje filmad i ultrarapid.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström