Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland


Du

Den enda möjliga


Hon

Det jag alltid saknat


Jag

Blir stående mitt i steget




Fri vers av syster
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-04-24 12:45



Bookmark and Share


  Elin S
Att stå inför vägskäl och inte kunna välja... Väl illustrerat, särskilt balansövningen på slutet!
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster