Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


En väska med sorg

Sockerflickan bär en väska med sorg
Den är lätt att sätta på axeln
Men den är tung att bära
Sockerflickan gör en eld
Hon tar väskan från axeln
Lägger den i elden
Axeln blir lätt
Sockerflickan blir fri




Fri vers (Fri form) av ellie@eliseafaros.se
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-01 09:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sorgearbete, ja!
Förmedlar stor befrielse.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se