Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är jag som äger alla timmarna

det är jag
som äger alla
timmarna

alla de
tunga
blåa
timmarna som blir över

jag har
tagit tillvara
använt
utnyttjat

jag har
stängt dörren
motat bort
kvävt och
dödat

men
jag äger alla
timmarna
tills min lilla falk
är här igen




Fri vers av Aisha VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-24 13:52



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
känns tungt och vackert, precis så!
2006-04-26

  Albert
hur gör du egentligen?
"tills min lilla falk är här igen"
- så vackert :-)
2006-04-26

  Dilsewat
Jag börjar bli en stor fans av din poesi,
mycket vackert!!!
2006-04-24

    Jess81
du är otroligt duktig om du lyckas göra något av väntans timmar, det lyckas jag aldrig med. =) vackert skrivet, tycker speciellt om "alla de tunga blåa timmarna som blir över"..mycket målande.
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP