Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt misstag, jag vet


Mitt liv mitt val


Ovillkorligt, sade du att stödet var
Kraven kom så klart
som trohet och sex
och allt en familj ändå kräver

Värjer mig bestämt mot påstått utlysta varningar
och ord som det visste du innan

Hur skulle jag veta trots att jag egentligen borde?

Som en tjur när nödslakten träffat
står du vantrogen och skakar på huvudet

Det skulle ju vara vi




Fri vers av syster
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-11-11 17:56



Bookmark and Share


  Elin S
Aaaaaaah! Jag blir tokig så bra dessa rader är. Det vet du ju redan att jag tycker, men måste säga igen. "Som en tjur när nödslakten träffat" Makalöst
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster