Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat



Sakerna på hyllorna
fyllda av din
kontroll och makt

fyllde dig
och alla oss
andra
känsliga själar

en modig en
började rensa och
skapa nytt

förändringarna av energin
i rummet
ger oss alla (utom "envåldshärskarens" falska egobild)
mer frihet och utrymme




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-07 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att rensa är förlösande.
2015-11-09

  Lars Hedlin
En mycket fin text <3
2015-11-09

    ej medlem längre
Friheten att vara sig själv...med eller utan andras tillåtelse....det är frihet med stort F.
2015-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på min far.
Envåldshärskare tycker jag inte om, alla behöver frihet och utrymme.
2015-11-08

  Blomma-Stjärna VIP
ropen skalla; frihet åt alla
- falska egobilder och envåldshärskare - abdikera!
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP