Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min sol

mitt allt
där skinandet gick till mig
Kände mig behövd av en helt underbar tjej
Var så lycklig så över att det var vi två
Men så hände någonting
Någonting som inte var okej
Jag förlorade dig
Sedan dess har jag gått som i blindo för mig själv
med tårar i mina ögon
Gråtit floder av tårar av saknad
Älskade ju dig
Så varför gjorde du såhär mot mig
Var otrogen
Gjorde mig olycklig med ditt svek
Du om någon borde veta att kärlek inte är en lek
som man ska leka med då det är så lätt
att någon bränner sig
Gör illa sig
I det här fallet mig själv, såvitt jag vet
Inte så speciellt snällt av dig, vill jag påstå
Och du som var min sol…

Ken Cassel
11/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-11 00:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Sorgligt...men vet att du är värd så mycket mer...
2015-11-11

  Maud Louise
Känner verkligen din sorg o saknad i din text! Försmådd kärlek gör ont
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel