Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett heligt krig

Man kan fråga sig själv
Vad är det nu då
Vilken gud är det den här gången som söker strid?
Men vilken gud det än må vara så kan den inte vara
så speciellt vis när den måste ta till våld
för att kuva ett helt folk
att börja tro på den
Så snacket om ett heligt krig är bara skit…

Ken Cassel
11/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-11 10:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Krig är nog ett mänskligt påhitt, eller...
2015-11-11

  Sofhia Wirström
fin
tänkvärd text
bra skrivet
2015-11-11

  Hanna Mari Wallin
Tack för en tänkvärd text!


Religion är är kärlek,hopp medmänsklighet omtanke allt det fina.

Det är kriminella och onda individer som använder Guds namn på avskyvärt sätt för att:
endast tjäna sina egna giriga syften om makt kontroll och pengar.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel