Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att komma i rätt stämning

innan jag börjar skriva någonting brukar jag
sätta på en platta eller två
En och annan liten skiva
Musik som det svänger om, så att man kommer igång
Musik som får en att må bra
För efter det är det bara att skriva och måla på
som en värsting till diva
Ja, en sådan diva är jag
Skriver av hjärtans lust nästan varenda dag i hopp om
att någon läsare ska tycka om det de får läsa
I hopp om att någon läsare ska bli glad
För om någon blir det har den genast gjort min dag
Tra-la-la-la…

För att komma i rätt stämning!

Ken Cassel
19/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel