Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill vara där hon är


Ständigt

Han är så svag för henne

Tror jag det

Håller henne så otroligt kär

Inte helt fel

Och då spelar det ingen roll vart hon än är

Bra där
För det är såhär det ska vara om man verkligen
älskar någon
Finnas till där i ens närhet
Kärlek Tolerans och Respekt

När han får vara tillsammans med henne
känns allting bara helt perfekt
Kan lika bra gå ner och köpa en lott
Lämna in ett par rader på stryktipset och genast
få tretton rätt

Han vill vara där hon är

Inte så konstigt

Så vacker och god som hon är

Men han litar på henne

Att hon inte ställer till besvär för deras

gemensamma kärlek…

Ken Cassel
20/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-20 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel