Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dimmornas bro

stod han och väntade på henne som vanligt
i dunklet från månens gula sken då midnattstimmen
redan var slagen
Hon är sen, tänkte han
Högst ovanligt
Hoppas bara att det inte har hänt henne någonting
för då måste jag genast leta rätt på henne
Hm
Kvart över midnatt
Jag ger henne max tio minuter till
Sedan gör jag slag i saken…

Vid dimmornas bro händer det alltid någonting!

Ken Cassel
24/11-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-24 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel