Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett sista leende


Oskrivna läppar

Trodde jag hade hittat,
hittat de där i dina textlösa läppar
med mitt kulspetstunga sinne.

Då plötsligt, kunde jag fylla det blekaste av papper
med betydelse,
som fulla läppar fylls av kärlek.

Det förflutna har sin charm,
som ett slarvigt klotter.
Men de har sitt eget bortfall
skrivet i sin tillfällighet.
För det har förflutit ut,
smetat läppglans, läckt maskara nu
passerar de ur ansiktet.

På pappret, avtryck, klotter
oläsliga läppar.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-11-26 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström