Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vinter utan höst, gör mig svag. Somna in. Stäng av. Höj volymen tills allt sprängs sönder. Stäng av. Smek något som finns, gå förbi. Är din dimma, spegel utan ram. Vem du än är - antar att jag inte glömmer dig än.


[Jag kallade texten Vinter förut]

.
Hostar upp allt blod, som cirkulerat nära dig.
Genom dig.
Ska stelna, bli kallt
Ett rött testament.
utan pergament eller text.
Tvungen till en färd
några sekel tillbaks genom tiden,
tappa mig på, blod gör mig frisk.
Du har stulit några delar,
kommer förbi någon gång.




Fri vers av David Calvert
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-25 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert