Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från ett perverst perspektiv.


Lena Handén

Ponanis kommer Ponanis går,
det enda som består är Lena Handén,
tills att handen går ur led.
spelar yatzy i duschen,
satsar "all out" med tanken på hennes Pussy.

en "Strike" med vinsten i min sight.
känner mig snuskig,
kalla mig "Dirty light"

på vågen jag surfar kraftigt,
med vikten på att allt smakar saftigt.

Benätz som jagar, är luffigt
jag vill ha " That Million Dolla' " med luft i.





Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 828 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael