Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialtjänsten och en viss pappa i all ära.....


Blaha blaha


Nu du, förstår du blaha blaha blaha...
Har vi tänkt på allt blaha blaha...
Gör vi inte samma misstag blaha...
Vi tänkte att vi bla bla bla...

Men...


Jag har lärt mig min läxa.
Hys inga förhoppningar så slipper du bli besviken.
Förbannad men inte besviken.

Innan allt ens blivit bestämt så börjar det att krångla.
Tror att nu är det fritt fram att göra lite som man vill.
Bestämma över mitt huvud om det som är mig kärast.
Mitt ansvar. Min livsuppgift.
Ditt ansvar då? När det passar dig.

Jo du. Kyss dig i häcken och tänd på.
Eldsvåda i din buske. Övertänd.

Jag tänker inte ringa 112.
Vill att det ska svida.
Ordentligt och riktigt, riktigt länge.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-04-25 19:57



Bookmark and Share


    HiFi
varför kan jag aldrig låta bli att säga... vad var det jag sa...men den här gången ska jag inte det... ska vi skicka kärlek och ljus??? skämt åsido. Har fler tips på dödliga recept som jag gärna delar med mig.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten