Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad

En frustration
fäster inte blicken
virrar runt
som vinden
tar ett bloss
flyger iväg
med röken
frustration
en stor nervös
nation
rastlöshet
gott om det
trots stressen
runt omkring
vad jag borde,
skall, måste
inte gör
lyssnar på mig själv
orkar inte höra
frustration




Fri vers av Malin Johansson
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-09-14 09:35



Bookmark and Share


  Jasmine
jag känner exakt som i denna dikten, det känns som du har tagit ett kapitel av mig och sedan skrivit ner det. känslan av att inte räcka till och inte orka lyssna kan ibland kväva en, i tystnad. när ingen ser dör man på gång på gång. man vill flyga iväg och hamna på en annan plats. men ag finns här för dig, alltid.
2004-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.