Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Jag är omringad av vårlika känslor,
himlen känns så nära nu.

\"Att det kunde bli såhär,
det hade jag helt glömt.
Med känslor som tar över det andra.\"

Jag möts upp av en pojke
som tycker om mig.

\"Att vi kunde hamna där vi är,
att allt kunde bli såhär.
Det känns som allt är borta,
men vi är här.\"

Vid busshållsplatsen vi står
och kysser varandra.

\"Det är du och jag,
och det vet folket om.
Vi passar bra ihop,
och det vet alla om.\"

Ett liten kärleksplan
har landat på oss.
För det är du och jag.

\"Jag är kär i dig, bara så du vet.\"




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-04-25 20:42



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
asa bra ;)
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander