Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövning

Vad gör man
när allt börjar
startar i gungning
en slags prövotid
på gott och ont
tror man har greppet
men verkligheten
visar något helt annat
tiden springer
ifrån dig retandes
det är nu
du skall sluta jaga
den jäveln
ge upp
lägga dig ner
komma i kontakt
med det patetiska
resa sig upp
och börja om igen
från start




Fri vers av Malin Johansson
Läst 229 gånger
Publicerad 2004-09-14 09:42



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
tugnt när tiden springer ifrån en...det var lättare förr ..bara sol eller måne
2004-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.