Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


svärta

 själens svarta natt,

livet finner  snart sin skatt;

-skimrande oskuld




Bunden vers (Haiku) av Gisela Nordell
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-06 03:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARKT!
2015-12-07

  louisegirl
Ur det onda kommer det goda <3
Fint ordat!
2015-12-06

    ej medlem längre
Dina ord speglar något gott som kommer ur något ont...
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell