Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hungrar efter kärlek

Någon att pussa på och krama om
Någon att bli pussad och kramad utav
Känner mig helt utsvulten
Och hur många gånger har jag inte gått ut i skogen
i ren frustration och skrikit så högt jag bara kan
Gett mina stämband allt jag har
Men då endast mitt ensamma eko har slagit tillbaka
rätt i mitt ansikte
Gett mig en käftsmäll på truten
Aj!!!
Det där gjorde ju ont ju
Så än är inte den onda cirkeln bruten
Har inte träffat på den rätta ännu som min kärlek
kan mätta

Åh, nej!
Där kommer ju ännu en fining
Henrietta
En som jag inte lär ha en chans på
Fan också vad vacker hon är
Så i henne skulle jag lätt kunna bli kär
För tänk om det bara vore vi två…

Jag hungrar efter kärlek!

Ken Cassel
8/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 12:30



Bookmark and Share


  Amari
Ja, tänk om fler ändå fann varandra, så mycket bättre vi skulle må.
Slippa gå hungriga på närhet och värme från en annan människa, och sakta tyna bort.
En text som känns, och känns igen.
2015-12-13

  ResenärGenomLivet
Längtan som känns...
2015-12-08

  Lynx63 VIP
=) KRAM
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel