Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...med de skrivna orden


att beröra läsarens hjärta

kärleksfyllda rader
av  ömhet och närhet
i  vackra tankar

 

landar i ögonblicks tystnad
berör själens inre stränder
likt en vacker blomma slår ut
framför  dina ögon

 

ljuva poem skapas
i smekande vind att älskas
under stunder av stillhet

 

ord och hemligheter
finns skrivna i livets hjärta

 

få läsa någons innersta tankar
drömmar viskade under stunder
av vackra uppenbarelser av en skönhet

 

i tid och rum
lyser den vackra känslan av kärlek
ur djupa sinnen

 

att mötas i smekande vind




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-08 20:05



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Så ljuvt presenterat. Likt ett litet paket, inslaget av blommande blad, kan jag varsamt öppna och ta del av det vi alla tar del av då vi får läsa andras tankar - just så som du säger: att mötas i smekande vind.
2015-12-12

    ej medlem längre
Drömmande & vacker!
2015-12-10

  Hanna Mari Wallin
fint skrivet om poesin förmåga att påverka och förmedla det innersta


2015-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Man kan beröra på olika sätt.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP