Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ett pärlband


varandra-vandra

Med varandra

i gemenskap vandra

 

... det som skyddar oss mot ensamhet

är varandra

 

omtanke,

 

en klapp

 

 ett vänligt ord,

 

en blick

 

 blir ett pärlband

 

av glädje, av kärlek

 

 det enda som betyder något

är varandra

 

*




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-09 11:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lustigt hur många som sätter huvudet så på spiken! Som så uppfattar tillvaron och även piken. Med acksang eller utan, som har skärm eller är just i rutan.
2015-12-09

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text :)
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell