Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ingenting

det är dags att sluta kämpa nu
att äta bulle med kaffe på bit

det är dags att lägga ner vapnen nu
att se hur septemberhösten brinner

det är dags att sluta klaga nu
att se hur älven i dalen rinner

det är dags att kapitulera nu
att se alla nära och kära ting

allt kommer från isblå rymd
från ingenting






Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-09 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina fina ord, dom har en stämning av vemod som griper tag.
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman