Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vinterminne från en vinter som var vinter


Snö(som ja minns den)

***
vitt, under de stickande gatljusen.
snön, som ja minns den.
sen du,
med smaken av smältvattnet från passerade timmar
i munnen.
uppbrotten skedde bara,
för andetagen.
då inte ens vi kunde andas i varandra.
inte än, aldrig än.
***
snön och detta minns ja,
när varken den eller du finns
här nu.
***




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-10 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström