Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora lyckan i Fagersta simhall

lördagseftermiddagar
med pirrande förväntningar
på Lennart Hyland
med kroppen slutkörd
fantastiskt avslappnad
smaken av kanelbulle
lukten av kaffe
de speciella caféstolarna
av korg

sorlet av röster
som liksom studsade
blandades
dämpades
mot den svagt gröna
vattenytan
och det höga taket
av kakel

den svaga lukten av klor
den varma luften
som smekte
masserade
trängde in i armar
och ben

allt detta var det

som skapade
den stora lyckan
i Fagersta simhall






Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-11 17:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Frihet kan vara
Att simma i en bassäng!
Härligt framtagen
"Minnesanteckning"!!
( men ju mer förorenat vatten
Desto starkare klorstank
Ren bassäng luktar ju intet.
Enligt "Kemiexperterna")
:)

2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman