Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris från 2009


väntan

I vintermånens glans

hägrar ett löfte

om skördetid

 

över snöklätt fjäll

vandrar min tanke

stråk för stråk

 

lång var nattens timma

och frusna mina

drömmars törst

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-13 04:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skriftat...
2015-12-16

  ResenärGenomLivet
Ja, nu är väntans tid...fint skrivet...
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter ljus och värme.
Så tänker jag.
2015-12-13

    ej medlem längre
Vemodig och vacker är stämningen i din fina dikt.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell