Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnade Frankrike.


[Tears before departure]

.
.
Still in my heart
It is still in my heart
Too still, as friends depart
Distances steer all dear friends
Further and further apart
As if I have some huge debt to God to repay.
Lord freeze these moments, they are not Thine,
send my lovers back to me in time.
.
.




Fri vers av David Calvert
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 12:09



Bookmark and Share


    Franz Reichelt
Den var härlig i sin enkelhet
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert