Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbok.

Sitter på bussen på väg hem.
Skolka ifrån Ev:n . Orka inte . Min mage gjorde ont. vred sig inom mig.
Huvudet snurrade.
Satt på bussen hem.
Lyssnade på musik.
Allt blev så varmt. Huvudet börja dunka . Maten jag ätit ville upp.
ville bara bort .
Ut .
Ta av mig allt .
Dyka i djupt vatten.
försvinna.
ville inte sitta i den jävla varma bussen .
men hade ingenstans att ta vägen .
Försökte tänka lyckligt..
försökte focusera på annat. försökte läsa boken.
men allt blev bara värre .
Hemskare .
visste inte ens om jag andades .
försökte focusera på att andas . in ut .
vill hem . mitt hus läker mig.
mitt hus är mitt hem.
i mitt hem trivs jag.
mitt hem hjälper mig.
skolan kväver mig.
människorna sviker.
i huset känner jag mig säker.




Fri vers av TINA.
Läst 386 gånger
Publicerad 2004-09-14 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TINA.
TINA.