Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del får överkursen ggr 2

utan att ha bett om den

man får hoppas det ligger något

som i slutänden blir ljusare

när alla prövningar avklarats

 

jag vill inte ha smärtor

i ett knä plötsliga knivar

som utan förvarning

bara snittar ena benet

från knäskål ned t fot

så att jag SKRIKER HÖGT

har så fullt upp ändå

av att titta i almanackan

infinna mig på rätt tid,

dag och plats med energi

och ingen gråt i halsen

 

tack nu fick jag något

i huvudet, gammalt 

som gatan

Och så kommer den

där kraften

(Något urgammalt

i humorbranschen)

Så går det ett tag till

 

Kanske kan jag hitta den

på min slöa dator

Den skulle vara honung

Just idag kan jag tro




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-18 16:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt förmedlar du det som känns...
2015-12-21

  Ljusletaren VIP
Känner igen smärtan i knät ... artros. Bra att du har humor och framför allt glädjen med att leva trots bakslag och smärtor /kram
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP