Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömsat

jag har vuxit
krympt
det spelar ingen roll!
jag har övergett det inexistenta
om det inte skänker glädje,
varför då?!




Fri vers av vove
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove