Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestattacker. Minnesbilder

Ångestattacker.
Skärsår.
Varma tårar på kinderna.

Jag vet inte om jag orkar fortsätta. Ska jag försöka?
Vad tycker du älskling? ska jag försöka?

Ångestattacker.
Lektioner att slippa.
Minnesbilder.

Mitt hjärta är ett öppet och blödande sår.
Du gjorde illa mig.. jag har ont.
Jag får fler och fler minnesbilder.

Ångestattacker.
Tårar.
Minnesbilder.

Kan jag inte bara få en minnesförlust?




Fri vers av karin VIP
Läst 507 gånger
Publicerad 2004-09-14 16:35



Bookmark and Share


    bestående
förstår exakt den känslan jag tror du menar.
pust.
2004-11-04

  Ola Rydberg
Sista raden gjorde den här
till en slagfärdig dikt !
2004-09-14

    Jolli
att dikten var otäck, stark och rörande.
2004-09-14
  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP