Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen vägen och livet är en man. Räddningen har ett namn. Jesus Kristus, min frälsare och Gud.


-VÄGEN TILL SANNING-

Gå hellre den svåra vägen
för att vinna frid.
Ibland den långa vägen
för att vinna tid.

Den som ingenting frågar
får inga svar.
Den som ingenting ger
får inget kvar.

Samla på livets vatten
till din egen sjö.
Dö hellre för att leva
än leva för att dö.

Ljuset kan lätt förfalskas
av lögn bedragen.
Lätta vägar för dig vilse.
I bojor beslagen

Bryt upp med världen
och gör dig fri.
Gå in i morgonljuset
och sanning bli.

En väg som leder hem.
Kraft för din kropp
skall du finna i löftena.
De skall ge dig hopp.




Bunden vers (Rim) av Thomas Jensen
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-29 01:43



Bookmark and Share


  Trädskugga
En rejäl dikt med stark själ, som glimrar på midvinterhimlen. mycket bra!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen