Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försökte tänka på ett annat sätt.


Från din vinkel(kunde jag)

kunde jag vakna med ögonen
stängda, som outslagna
blommor, skulle jag.
allt du kunde säga
om dem.
mina öppna ögon, det var sådant
jag ville spara åt dig.

kunde jag vakna och veta
att bristen på närhet
bara var kuddar, tyg och täcken
du hade alltid två.

kunde jag vakna
och vara annat än rädd,
kunde vi två stanna
under mina ögonlock.






Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-30 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För fin för att snackas sönder. Helt enkelt väldigt bra!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström