Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jeremia 15:19 Egen bild


Eldning av skräp i Arkansas.


Mina tankar går till

rensning i min

egen hjärteåker


Låt skräpet brinna

och alla mina ord och

tankar behaga Dig Gud!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-02 02:51



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
bra att rensa och ge plats för goda tankar
2016-01-16

    Annika J
Ja, vi har nog alla mycket skräp att bränna!
2016-01-07

  Niliboy
Ja,bdet är skönt att rensa lite då å då! Allt gott!
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Ja, alltid klokt att rensa!
2016-01-04

  ResenärGenomLivet
Mycket tänkvärda ord att rätta sig efter...
2016-01-04

  Eva Helene VIP
Eftertänksamma kloka ord här att ta fasta på.
2016-01-02

    ej medlem längre
Det ligger djup i den här fina texten.

2016-01-02

  louisegirl
Kloka, varma och fina ord <3
2016-01-02

    ej medlem längre
Kloka ord!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP