Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyllde år den 4 januari, ännu ett år äldre ännu ett nytt år. Dagar går år går, min medvetenhet är det enda som åldras och blir starkare.


Födelsedagar, nya år.

Grattis på dig med..
Jalla nytt år och sånt.
28 år o sånt, samma person nytt år gör mig inte till en ny människa.
Blir dock mer tacksam för att jag får chansen att leva för varje dag som går.
Tack livet för att du gav mig chansen att vara och bli mer medveten om att jag lever för varje dag.
Kärlek till alla som lever, och kärlek till kunskap som ger oss chansen att berika våra sinnen för varje dag som går.
Vila i frid till den dagen vi inte längre berikar varandras liv.
I tid är allting relativt, i Nuet är tiden som aldrig annars vi fångar den (carpe diem) och vi gör vad vi kan med vad vi har.
Grattis till att du finns, grattis till en ny dag, grattis till ett nytt år.




Fri vers av Origa Rael
Läst 1990 gånger
Publicerad 2016-01-05 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael