Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömt



Nigande bugar
jag mig för Strömstarens
mod
snöfallets fnyrande
väcker vinterglädje
vid Lyckebyåns
vindlande turer
där dykande
simmande
vitbröstade flöden
doppar och stänker
långt från
den mänskliga
naturen




Fri vers av Karinw
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-07 14:32



Bookmark and Share


  Vind
Dina ordval smakar bra i munnen... och skönt "från vems sida ser vi det?" klur på slutet
2016-03-23

  Kozo
Känner glädjen i alliterationen...
Orden skuttar
2016-01-07

    Sefarge VIP
Fin
Spröd,skir
Naturskildring
Om strömmande
Livshopp i kylan
Sensibelt skaldat!!
:)

2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw