Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mullrar i ledingarna

känner mig liten och försvarslös

det smärtar i naveltrakten

På jorden bor SÅ många

ja det talas om överbefolkning

tror jag mig höra ibland

 

hur kan vi i Sverige

ibland gå alla matcher

ensamma i ringen

med skylten LIVET

 

vore jag inte en så

tydlig ordmänniska

kanske jag skulle gå under

livslinjen för länge sen

 

ofta hör jag ringningarna

i öronen men vet inte

vem som placerat dem där

 

kanske bara ödet kan

förstå sig på såna saker

med det inre livets

telefon som aldrig

tycks ge upp sina rop




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP