Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhörd poesisida, waf?

Oj oj oj har ju nästan nyligen 

fyllt pension det vill säga

blivit sextiofem år

 

idag tar jag upp min egen sida

och ser att jag nu är 66 år fyllda

det känns väl inte så jättekul

att mer än drygt ett halvår

tidigare få en så pass

sexig siffra på MIN SIDA

hos poeterna

Som vanligt är det väl

smällar man får ta

Vända andra kinden till

Blunda, sjunga, skriva

eller vad som nu är

trösten i mitt liv




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-12 12:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ditt hjärta är ungt min vän...kram
2016-01-14

  Valkyria-Fatale
Åldern är bara en siffra, man är så ung som man känner sig. Låt sinnen flöda. // V-F
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP