Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig beskyddare

Det ligger en varg

på min uteplats

Han vaktar mig

alltid

Han vet när

jag behöver honom

som sköld när

allt blir för sjukt

och för mycket

att hålla reda på

i det som kallas

för livet




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-20 12:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Verkar tryggt och bra!
2016-01-26

  Lars Hedlin
Starkt i sinnet
2016-01-20

  Ljusletaren VIP
Håller helt med i det Roger Karlsson har sagt/ kram
2016-01-20

  aol
Djupt starkt berörande skaldat vännen
2016-01-20

  Roger Karlsson
så bra - klappa vargen den vi alla behöver
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP