Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet eller livet

livet på en pinne

men om pinnen ramlar ned

faller jag ur minnet bort

 

då får man lugn och ro

det är vad vi hoppas

och tror




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-25 19:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det tror jag med!
2016-01-26

  aol
Ja det får man , bra skaldat här vännen ,
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP