Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En iakttagelse


Det går att sakna någonting man aldrig haft

I huset lyser det
Påminner om värme
Huset som från gatan ser oerhört fridfullt ut
Efter alla dessa gemytliga serier på tv:n
Längtan efter att dela ett varmt mål mat
Har iakttagaren skapat en dröm
Från sin plats i kylan på trottoaren

På gatan ligger ett par ensamma löv
På behagligt avstånd ifrån varandra
I huset lyser det
Avlägsna skratt hörs
En hund skäller dovt
Iakttagaren stryker bort en tår
Kinden är våt av saknad
Efter någonting hen aldrig har haft




Fri vers (Fri form) av valpen
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-02 20:27



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
kallas inte det att man suktar? :) fin
2016-02-14

  Lynx63 VIP
Så fin text, den berör TACK.
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen