Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela natten lång

ska jag sitta här ensam på min inglasade balkong
och titta upp mot stjärnorna som ger inspiration
medan jag finslipar på min nya sång
En sång och låt som ska få hela universum
att vilja rocka gång på gång
Vilja rocka om och om igen
Bli som kåta och få en massa fjong
Dansa hem till sin älskade fröken Pong för att fråga
om hon vill come along
Ta sig en liten svängom
För vill hon det kan man säga till klasspolarna
att man måste dra
Vara lite mystisk och bara säga till dem alla
som om man vore en cowboy
So long!

Hela natten lång…

Ken cassel
3/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-03 02:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Stjärnor som ger inspiration, det är bra...
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel