Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tittade på konst


Ljusgestalter

Det finns ljus i våra gestalter, som bara återfinns i tavlor av Lars Lerin.
Suddiga avbrott i landskapen våra kroppar innesluter,
under lager snö, akvarell och skinn.
Det som är hemligt, men hålls
hela tiden nära läpparna.
Så nära att det riskerar läcka, som ljus igenom.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-04 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström