Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JO

Jo,

man ska VISST tänka PRECIS så mycket
man ska VISST skratta PRECIS så högt
man ska VISST grubbla PRECIS så mycket
man ska VISST vrida och vända på allting, PRECIS så mycket
man ska VISST sova, PRECIS såhär mycket
man ska VISST prata, PRECIS så mycket
man ska VISST ifrågasätta, PRECIS så mycket (GÄRNA MER)
man ska VISST skriva, PRECIS så mycket
man ska VISST undra, PRECIS så mycket
man ska VISST strula runt, PRECIS så mycket (som man vill)
man ska VISST tala högt, PRECIS såhär högt
man ska VISST stöna, PRECIS så ofta
man ska VISST äta, PRECIS så mycket
man ska VISST ha jättemönstrat även om man är tjock

SÅ HÅLL KÄFTEN HÅLL KÄFTEN
FRÅGADE JAG DIG
BAD JAG OM DIN BEKRÄFTELSE
UNDRADE JAG OM JAG FICK
SKRATTADE JAG ÅT DITT SKÄMT
BEUNDRADE JAG DINA ORD


I don\'t think so




Fri vers av n00b
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-04-29 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n00b
n00b