Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken har inga gränser


Skattsången

Du är den finaste jag vet.
Klok och lekfull.
Du visar din glädje
och förolämpning likaså.
Dina vackra ögon gör mig knäsvag.
När vi ska gå på promenad
hämtar du min jacka och skor.
Det är en fröjd att se på när du äter
och du är så vacker.
Kan titta på dig när du är ute
och tänka på vilken skönhet du är.
Det är så skönt att känna dig
intill mig på natten.
Du är min stora skatt.

Du är min katt.........




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-07 22:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig hyllning till
ett härligt djur!
2016-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Härliga skapelser.
2016-02-11

  Chawa VIP
Sann kärlek!
2016-02-08

  Roxxy
<3

2016-02-07

    ej medlem längre
Underbart! :)
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP