Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni gör mig trött

Pip klockan är sex

på kvällen

det blåser utanför

och regnar

 

Pip klockan är sju

var tog allt vägen

det enda liv som hörs

är P1 och Tv-kanaler

samt alla fina CD:n

som jag glömmer bort

att lyssna på

 

De som anfaller våra

dyra utryckningsfordon

och ännu dyrare personal

kanske äntligen 

blivit förvandlade till

Tummeliten och seglar nu

bort i regnet till landet

där sånt inte finns

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-08 18:02



Bookmark and Share


  aol
Bra skaldat så bra fångat, hoppas du har får rätt
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP