Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort någon god kompis dör

blir det uppslutning i leden
För det är då som man får träffa på gamla vänner
på begravningen som man inte har träffat på
på många herrans år
Vilket kan bli nog så känsliga möten som uppstår
då det släpps en och annan liten
glädje och sorglig tår
Man säger sen till den döda vännen som ligger i kistan
hur ledsen man är för det som har hänt innan man
säger på återseende och går
För att säga Hej då, är inget som man förmår att säga
som ni kanske förstår…

Så fort någon god kompis dör!

Ken Cassel
12/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-12 22:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Oj, det var tråkigt och sorgligt då...

2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel